Skip to main content

Læs om aktiviteter på Holmegårdsparken

Oplevelserigs hverdag

Vi tilbyder en lang række aktiviteter, som er med til at give beboerne gode oplevelser og en varieret hverdag. Gåture i det skønne område, der omgiver os, hyggestunder i dagligstuen, busture til vandet, fester, sommerferie både i Danmark og udland, madklubber, besøg i Tivoli, musik/sang og historiefortælling er blot et lille udpluk af Holmegårdsparkens mange aktiviteter.

Aktiviteter på afdelingerne

På de enkelte afdelinger er der egne traditioner og aktiviteter. Her bliver der sunget sange, spillet musik, set film, læst blade og bøger ligesom familiebilleder bliver studeret og talt om. Jævnligt samles beboerne også om at bage sammen i afdelingens eget køkken.

Mærkedage og traditioner

I Holmegårdsparken holder vi af traditioner. Vi gør meget ud af mærkedage og højtider. Beboernes fødselsdage bliver fejret i stor stil, hvor vi altid inviterer pårørende til kage. Vi afholder desuden årstidsbestemte arrangementer som sommerfest, høstfest, julefrokost, påskefrokost, plantedag og flere til. Køkkenet sørger gerne for at servere mad, snacks eller drikkevarer, der passer til de enkelte mærkedage.

Aktiviteter med frivillige

Holmegårdsparken har en god frivillig indsats, som arrangerer og afholder aktiviteter og udflugter. De frivillige er en stor del af de ældres hverdag. De har en positiv betydning for livskvalitet og gode oplevelser.

Læs mere om vores frivillige