Skip to main content

Afdelingsleder Elena Hoseini

Baggrund

Elena er uddannet social-og sundhedsassistent og har sideløbende med sin ansættelse ved Holmegårdsparken taget en diplomuddannelse i ledelse. Elena startede som elev på Holmegårdsparken og blev sidenhen fastansat, først som social-og sundhedsassistent, dernæst som assisterende afdelingsleder, og nu som afdelingsleder.

Daglige opgaver

Som afdelingsleder har jeg en varieret hverdag med mange forskellige opgaver og ansvarsområder. Jeg er b.la. ansvarlig for at vi fastholder et højt sundhedsfagligt niveau i vores arbejde, dokumentation og omgang med beboere. Jeg skal sikre, at vi arbejder i henhold til vores målsætning, og medvirke til at beboerne får en god dag, hver dag.

Derudover varetager jeg ansættelser, afskedigelser, økonomi, undervisning af sygeplejeprocessen og meget mere til. Der er rig mulighed for at afprøve kræfter med nye udfordringer. Jeg har senest været projektleder for implementeringen af et nyt dokumentationssystem som i dag bliver anvendt i hele huset.

Ansvar fra første dag

Allerede som elev på Holmegårdsparken blev jeg grebet af stedets kultur og arbejdsånd. Jeg oplevede en stor tillid til mig som medarbejder, og fik fra start et stort ansvar i mine opgaver. Gennem hele min karriere har jeg udforsket min rolle og faglighed, og er i dag meget bevidst om min ledelsesstil, samt hvad jeg står for. Jeg har en god dialog med direktionen, og det betyder meget for mig, at jeg bliver inddraget i vigtige beslutninger omkring organisationens overordnede udvikling.

En arbejdsplads der aldrig står stille

Jeg brænder for at vokse og dygtiggøre mig indenfor mit fag, og nyder at være på en arbejdsplads som er fuld af muligheder. Vi er altid i udvikling og igangsætter jævnligt nye initiativer, og vi er ikke bange for at prøve nye metoder - alt sammen for at gøre Holmegårdsparken til et endnu bedre hjem for vores beboere. Jeg er dybt motiveret i mit arbejde, og er stolt af det liv, vi skaber for vores mange beboere.

Stærke værdier

I Holmegårdsparken praktiserer vi det, vi lover. Derfor italesætter vi dagligt de værdier som udgør kernen af hjemmet, og vi bruger aktivt vores mission om Det gode liv i Holmegårdsparken som retningslinje for vores daglige gøremål - det skaber en helt særlig stemning og arbejdsånd.

Jeg nyder at mærke et engagement på tværs af alle faggrupper, hvor alle oprigtig ønsker at tilvejebringe vore mission. Mine kollegaer er dygtige, og jeg kan altid søge sparring og samarbejde. Vi inspirerer hinanden, og så er humøret altid højt – jeg nyder at gå på arbejde hver dag.

Vil du være en del af Holmegårdsparken?

Se ledige stillinger