Mad er hverdagens glæde

God mad bringer livskvalitet. Derfor har Holmegårdsparken eget køkken, hvor dygtige ernæringsfagfolk tilbereder hjemmelavet mad til alle beboere hver dag. Vi serverer velsmagende og ernæringsrige måltider, som tilberedes af sæsonens råvarer. Menuerne er varierende, og der laves alt fra mormormad til vegetarfrikadeller og udenlandske favoritter. Vi lægger stor vægt på at skabe en hyggelig og hjemlig stemning under spisning, og gør meget ud af at servere mad, som glæder både maven og synet.

Friske råvarer og mad fra bunden

Mad smager bedst, når det er er frisk. Derfor bruger vi altid friske råvarer i vores madlavning og laver mest mulig mad fra bunden. Det gælder alt fra lagkagebunde til røget fisk og syltede grøntsager. Vores bagerafdeling sørger også for at levere friskbagt brød og kager til alle afdelinger hver dag.

Beboerne bestemmer menuen

Hver anden måned mødes beboere og køkkenets personale til beboerpanel. Her bliver de ældre inddraget i køkkenets planlægning og kommer med idéer og forslag til, hvad god mad er, og hvad de ønsker på menuen. Vi lytter til beboernes ønsker, og køkkenet justerer løbende madlavningen efter deres feedback.
 

GOD MAD I HOLMEGÅRDSPARKEN

 

- Se video