Skip to main content

Social-og sundhedsassistent Mie Neuman Hansen

Baggrund

Mie er uddannet social- og sundhedsassistent, og har været ansat med samme virke i Holmegårdsparken siden 2011. I begyndelsen af 2020 fik Mie udvidet sin stilling til også at være Faglig Koordinator. 

Daglige opgaver

Som SOSU-assistent og Faglig Koordinator har jeg en afvekslende og spændende hverdag. Jeg står bl.a. for kompetence udvikling blandt SOSU-hjælpere og assistenter, uddeling og oplæring af sygeplejefaglige opgaver og vagtplanlægning. Derudover administrerer jeg medicin, udøver omsorgspleje og tilser dagligt flere beboere iht. helhedspleje, selvhjælp og rehabilitering. Jeg er også praktikvejleder og har både assistent og hjælperelever i oplæring.

Meningsgivende arbejde

Det er fedt at mærke hvordan vores mission om Det gode liv i Holmegårdsparken er gennemsyret i hele organisationen, og alt hvad vi foretager os. Vi har altid beboernes liv og velbefindende i fokus, og det er virkelig meningsgivende for mig, både fagligt og personligt. Jeg har tæt kontakt til beboerne, og jeg nyder at være på en arbejdsplads, hvor jeg tydeligt ser at min og mine kollegaers indsats gør en forskel for beboernes velvære.

En anderkendende kultur

Vi har en fantastisk kultur, hvor alle kender hinanden på tværs af faggrupper og afdelinger. Vi er gode til at gøre brug af vores forskellige kompetencer. Jeg kan altid henvende mig til en kollega for sparring, og jeg har lært, og lærer stadig rigtig meget af mine kollegaer.

Jeg oplever at vi alle bliver set og hørt, og at der er plads til at søge nye opgaver, ligesom der er plads til at sige fra. Både kollegaer og direktionen er gode til at rose og anerkende ens indsats. Det gør det både motiverende og trygt at arbejde på Holmegårdsparken.

Fra stille og usikker til Faglig Koordinator

Der er rigtig gode rammer for at vokse i Holmegårdsparken, og jeg har udviklet mig utrolig meget siden min første dag. Da jeg startede var jeg meget stille og usikker, men med grundig vejledning og støtte fra både kollegaer og overordnede, har jeg suget en masse viden og erfaring til mig. I dag er jeg mere åben og sikker i min person og faglighed. Jeg er stolt af, at jeg nu kan tilføje Faglig Koordinator til min titel – det havde jeg ikke turde tro på for syv år siden. Det er motiverende at kunne kaste sig over nye udfordringer, og jeg er spændt på at se hvor langt jeg kan nå som Faglig Koordinator. 

 

Vil du være en del af Holmegårdsparken?

Se ledige stillinger